Frequently Asked Questions - Netwerk Smart Horticulture

Hier kunt u het antwoord op een aantal veelgestelde vragen vinden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor meer vragen of een vrijblijvend kopje koffie kan er contact worden opgenomen met Rick  bakker via r.bakker@berenschot.nl of telefonisch +31 6 50254225.

Jaarlijks organiseert het Netwerk Smart Horticulture 4 bijeenkomsten waarbij elke keer een nieuw thema centraal staat. Deze netwerkbijeenkomsten bestaan uit een inspiratiesessie en een interactieve sessie tussen de leden. Geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Neem contact op met Rick Bakker via r.bakker@berenschot.nl of telefonisch +31 6 50254225.

Bent u als bedrijf actief in de Nederlandse tuinbouwsector? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Big Data of Internet of Things of werkt u hier toevallig al mee? Meldt u zich dan nu bij Rick bakker via r.bakker@berenschot.nl of telefonisch +31 6 50254225 voor de mogelijkheden. Hij zal de toelatingseisen verder toelichten.

De leden van het Netwerk Smart Horticulture zijn allen actief in de keten van de Nederlandse tuinbouwsector. Naast groene vingers zien zij allen grote kansen op het gebied van Big Data en Internetof Things voor de Nederlandse tuinbouwsector.

De leden van het Netwerk Smart Horticulture dragen zijn allen actief in de keten van de Nederlandse tuinbouwsector.

Hiervoor kunt u contact opnemen met Rick Bakker via r.bakker@berenschot.nl of telefonisch +31 6 50254225.

Vervelend. U kunt contact opnemen met Rick Bakker via r.bakker@berenschot.nl of telefonisch +31 6 50254225. Wij zullen ons best doen om uw bedrijf zo snel als mogelijk van de Atlas te verwijderen.

Mocht u uw bedrijf graag op de Atlas zien staan, dat kan! Hiervoor kunt u een formulier invullen en de benodigde gegevens invullen, uw bedrijf zal vanzelf zichtbaar worden op de Atlas.